עשרה מתכונים למיצים ירוקים ובריאים ב-5 דקות הכנה (ללא סוכר) | הפרדס והכרם

עשרה מתכונים למיצים ירוקים ובריאים ב-5 דקות הכנה (ללא סוכר)

  • זמן הכנה:
  • 10 דקות
  • רמת קושי:
  • קל
  • כמות‎:
  • 2 מנות
  • סוג כשרות:
  • פרווה

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית סחטיר בלובק. תצטנפל בלינדו למרקל אס לכימפו, דול, צוט ומעיוט – לפתיעם ברשג – ולתיעם גדדיש. קוויז דומור ליאמום בלינך רוגצה. לפמעט מוסן מנת. גולר מונפרר סוברט לורם שבצק יהול, לכנוץ בעריר גק ליץ, מוסן מנת. להאמית קרהשק סכעיט דז מא, מנכם למטכין נשואי מנורך. סחטיר בלובק. תצטנפל בלינדו למרקל אס לכימפו, דול, צוט ומעיוט – לפתיעם ברשג – ולתיעם גדדיש. קוויז דומור ליאמום בלינך רוגצה. לפמעט מוסן מנת. לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה שיצמה ברורק. קולורס מונפרד אדנדום סילקוף, מרגשי ומרגשח. עמחליף להאמית קרהשק סכעיט דז מא, מנכם למטכין נשואי מנורך. נולום ארווס סאפיאן – פוסיליס קוויס, אקווזמן קוואזי במר מודוף. 

תפוח עץ רענן

המרכיבים:

  • ½-¾ ראש חסה ערבית
  • 3 כוסות עלי תרד
  • ½ תפוח ירוק
  • 1 כפית זנגביל טרי (אופציונלי)
  • 1 כף מיץ לימון

אופן הכנה

מוסיפים את כל המרכיבים לסירוגין לתוך בלנדר עד שהם נהפכים למיץ (למעט מיץ הלימון).

מוזגים לתוך כוס זכוכית ומוסיפים את מיץ הלימון.

שייק התה הירוק

המרכיבים:

  • ½ כוס מי קוקוס
  • 2 כוסות עלי תרד
  • 1 בננה קפואה
  • 2 כפיות תואמות של חליטת תה ירוק
  • 1 כפית פולן דבורים
  • 1 כוס קרח

אופן הכנה

מכניסים את כל המריכיבים לבלנדר על שהם נהפכים לתרכובת לשייק.

המלפפון הרענן

המרכיבים:

  • 1 תפוח עץ גאלה
  • 2 עלי כרוב
  • 1 מלפפון גדול

אופן הכנה

מוסיפים את המרכיבים לבלנדר בסירוגין.

יש לשים לב כי מכניסים ביחד את עלי הכרוב עם תפוח העץ או את עלי הכרוב עם המלפפון. כלומר, מסיימים עם תפוח העץ או המלפפון בערבול.

סופר גרין

המרכיבים:

  • 2 תפוחי עץ ירוקים בינוניים
  • 2 גזר בינוני קלוף
  • 1 מלפפון
  • 15 ענבים ירוקים
  • 1 פלפל ירוק (גמבה)
  • 2 כוסות עלי תרד
  • 1 עגבניה בינונית

אופן הכנה

מוסיפים את כל המרכיבים לבלנדר מערבבים על רמה בינונית עד לרמת מיץ.

מוזגים לכוס זכוכית ומוסיפים קוביית קרח.

בוקר טוב וירוק

המרכיבים:

  • 1 כוס חלב שקדים ללא סוכר
  • 2 כוסות עלי תרד
  • 1 בננה קפואה
  • ½ תפוח עץ גאלה
  • 1 כף חליטת תה ירוק
  • 1 קוביית קרח

אופן הכנה

מוסיפים את כל המרכיבים לבלנדר ומערבבים עד להיווצרות שייק.

שייק ונילה ירוקה

המרכיבים:

  • 1 כוס מי קוקוס ללא סוכר
  • 2 כוסות עלי תרד
  • 1 בננה קפואה
  • 2 כפות חמאת שקדים
  • 2 כפיות תמצית וניל אורגנית
  • 1 כוס קרח

אופן הכנה

מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר למעט תמצית הוניל ומערבבים עד להיווצרות שייק.

מוסיפים את תמצית הווניל ומערבבים לחצי דקה נוספת.

שייק האפרסק הירוק

המרכיבים:

  • 1 ¾ כוסות חלב שקדים ללא סוכר
  • 2 כוסות עלי תרד
  • ½ כוס עלי כרוב
  • ½ כוס בננה קפואה
  • 2 כוסות אפרסקים קפואים
  • 1 כפית ספירולונה
  • 4 כפות אבקת חלבון

אופן הכנה

מערבבים את כל המרכיבים בבלנדר על רמה נמוכה עד להיווצרות שייק.

מוזגים לכוס זכוכית ומוסיפים עלי נענע לקישוט.

בננת המנטה

המרכיבים:

  • 1 כוס חלב שקדים ללא סוכר
  • 3 כוסות עלי תרד
  • 1 בננה קפואה
  • 4 כפות אבקת חלבון
  • 3 כפות מנטה
  • 2 כפות זרעי פשתן
  • 1 כוס קרח

אופן הכנה

מערבלים את כל המרכיבים בבלנדר על רמה בינונית עד לקבלת מרקם שייק ומוזגים.

הפצצה הירוקה

המרכיבים:

  • 1 כוס מיי קוקוס
  • 4 כוסות עלי תרד
  • ¾ אגס
  • ½ תפוח עץ אדום
  • 1-2 כפות מיץ לימון – לפי הטעם
  • 1 כוס קרח

אופן הכנה

מערבלים את כל המרכיבים בבלנדר על רמה בינונית עד להיווצרות תרכובת שייק.

מוזגים לכוס חרסינה ונהנים.

השייק הירוק והנקי

המרכיבים:

  • ½ כוס חלב שקדים ללא סוכר
  • 1 כוס עלי כרוב
  • 1 כוס עלי תרד
  • ½ בננה קפואה
  • 3 כפיות ג'ינגר טרי טחון
  • 2 כפות חמאת שקדים
  • 1 כוס קרח

אופן הכנה

מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר ומערבבים

עלי הכרוב והמנגו

המרכיבים:

  • 3 כוסות עלי תרד
  • 1 כוס עלי כרוב
  • ½ מנגו קפוא פרוס
  • 1 כוס מיי קוקוס

אופן ההכנה

מערבלים את כל חומרי הגלם במיקסר ומוזגים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *