פירות יבשים הם פירות שמרבית המים הוצאו מהם באון טבעי באמצעות ייבוש בשמש או בעזרת מייבשים מיוחדים. טעמם של הפירות היבשים הוא מתוק והם עשירים בערכים תזונתיים. חיי המדף שלהם ארוכים והם נפוצים בעיקר סמוך לטו בשבט.
עשרה מיתוסים נפוצים על פירות: חשיפת האמת מאחוריהם
רבים מאמינים כי פירות מכילים רמות גבוהות של סוכר, לעיתים אפילו יותר מאשר חטיפים מתוקים. אולם, יש להבין כי הסוכר בפירות מגיע בצורת פרוקטוז, אשר נחשב לסוכר בריא יותר. כמו כן, הפירות מכילים סיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים, מה שהופך אותם לבחירה הרבה יותר בריאה.